چگونه تلگرام را دیلیت اکانت کنیم؟

چگونه تلگرام را دیلیت اکانت کنیم؟

ترک شبکه‌های اجتماعی یکی از تصمیماتی است که گاهی توسط کاربران اخذ می‌شود. دلایل مختلفی برای ترک شبکه‌های اجتماعی وجود دارد که از جمله آنها می‌توان به افزایش مشغله‌های تحصیلی و کاری و همچنین تغییر روش زندگی اشاره کرد. برخی از افراد پس از گذشت مدتی و با توجه به تاثیرات نامطلوبی که حضور زیاد در فضای مجازی می‌تواند بر سبک زندگی آنها داشته باشد، ممکن است تصمیم بگیرند برای مدتی حضور خود در شبکه‌های اجتماعی را کاهش دهند. تلگرام یکی از شبکه‌های اجتماعی محبوب و پرطرفداری است که کاربران زیادی را به خود جذب کرده است. در چنین شرایطی این سوال مطرح می‌شودکه چطور تلگرام را دیلیت اکانت کنیم؟ خوشبختانه امکان حذف اکانت در برنامه تلگرام وجود دارد. اگر شما قصد دارید با نحوه حذف اکانت تلگرام آشنا شوید تا انتهای این آموزش تلگرام با ما همراه باشید.

نحوه دیلیت اکانت تلگرام

در صورتی که شما به دلایل مختلف تصمیم دارید اکانت تلگرام خود را به صورت دستی حذف نمایید باید به لینک دیلیت اکانت تلگرام از طریق مرورگر مراجعه کنید. با ورود به صفحه مورد نظر، کد ایران یعنی ۹۸+ و سپس شماره همراه خود را وارد کنید. در انتها دکمه next را انتخاب کنید. با این کار یک کد به تلگرام شما ارسال می‌شود که باید آن را  در صفحه مرورگر داخل فیلد Confirmation Code وارد کنید. پس از این کار باید روی Sign in کلیک کنید. ر صورت درست بودن کد وارد شده، به صفحه مدیریت اکانت تلگرام منتقل خواهید شد. در این صفحه باید بر روی گزینه Delete Account کلیک کنید. با این کار به صفحه‌ای وارد خواهید شد که می‌توانید دلیل حذف اکانت تلگرام خود را در فیلد  why are you leaving? وارد کنید که کاملا اختیاری است. در پایین این صفحه با کلیک بر روی دکمه Done پیامی با این مضمون که آیا از حذف اکانت خود اطمینان دارید، به نمایش گذاشته خواهد شد. شما می‌توانید با کلیک بر روی دکمه قرمز رنگ yes delete my account عملیات حذف اکانت تلگرام خود را کامل کنید. با اتمام مراحل حذف اکانت تلگرام، در صورت باز کردن برنامه بر روی گوشی، خواهید دید که صفحه عضویت در تلگرام نمایش داده می‌شود.چگونه تلگرام را دیلیت اکانت کنیم؟

نکات مهم در زمینه دیلیت اکانت تلگرام

از بین رفتن تمامی داده‌های موجود در تلگرام پس از دیلیت اکانت از نکات بسیار مهمی است که حتما باید به آن توجه داشته باشید. این داده‌ها شامل پیام‌ها، کانال‌های تلگرام، و مخاطبین است. همچنین باید در نظر داشت که اگر با شماره‌ای که دیلیت اکانت کرده‌اید، مجددا وارد تلگرام شوید دیگر قادر به بازیابی اطلاعات قبلی نخواهید بود. بنابراین پیش از دیلیت اکانت تلگرام بهتر است که حتما از داده‌های مهم و مورد نیاز خود پشتیبان‌گیری کنید تا بعدا دچار مشکل نشوید. یکی دیگر از نکات مهم این است که رفع ریپورت شدن تلگرام با دیلیت اکانت و ورود مجدد به آن، ممکن نخواهد بود. در حقیقت تلگرام با توجه به شماره فرد مورد نظر، ریپورت شدن او را تشخیص می‌دهد. بنابراین اگر قصد دارید برای رفع ریپورت شدن تلگرام خود دیلیت اکانت کنید، بهتر است دست نگه دارید.چگونه تلگرام را دیلیت اکانت کنیم؟

قابلیت‌های به روز رسانی جدید تلگرام Telegram v5.8.0

حذف خودکار اکانت تلگرام چه زمانی اتفاق می‌افتد؟

برخی از افراد برای مدتی طولانی از اکانت تلگرام خود استفاده نمی‌کنند. در چنین وضعیتی اکانت تلگرام آنها، به صورت خودکار حذف خواهد شد. در برنامه تلگرام به صورت پیش فرض پس از گذشت ۶ ماه از آخرین زمان آنلاین بودن، حذف خودکار اکانت تلگرام رخ خواهد داد. بنابراین اگر نمی‌خواهید اکانت تلگرام شما به صورت خودکار حذف شود، باید پیش از گذشت ۶ ماه از آخرین زمان آنلاین بودن، به حساب کاربری خود سری بزنید. البته کاربران تلگرام قادر خواهند بود زمان حذف اکانت تلگرام را مطابق با نظر و سلیقه خود از یک ماه تا یک سال تغییر دهند. گزینه‌های یک ماهه، سه ماهه، شش ماهه و یکساله از مواردی هستند که کاربر قادر به انتخاب آنها به عنوان مدت زمان تعیین شده برای حذف خودکار اکانت است. اگر قصد دارید حالت پیش فرض تلگرام برای حذف خودکار اکانت را تغییر دهید، باید از بخش تنظیمات گزینه privacy and security یا حریم خصوصی و امنیت را انتخاب نمایید. سپس با انتخاب گزینه Advanced و سپس Delete my account if away for  یکی از گزینه‌های یک ماهه، سه ماهه، شش ماهه و یک ساله را انتخاب نمایید. اگر تصور می‌کنید که ممکن است به دلیل مشغله زیاد برای مدت زمان طولانی فرصتی برای بازدید از اکانت خود پیدا نکنید، بهتر است جهت جلوگیری از حذف خودکار اکانت و از دست رفتن اطلاعاتتان گزینه شش ماهه یا یک ساله را انتخاب نمایید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.