حذف حساب کاربری فیسبوک (جدید)

فیسبوک (Facebook) با بیش از ۲ میلیارد کاربر بزرگترین شبکه اجتماعی در جهان است. این شبکه اجتماعی گسترده در کمتر از ۱۵ سال توانست بین کاربران محبوب شود. اشتراک‌گذاری تصاویر و جستجوی دوستان جدید شعار اصلی زاکربرگ و دوستانش برای راه‌اندازی فیسبوک بود. اما این روزها زاکربرگ به دلیل سوءاستفاده از اطلاعات کاربران مورد اتهام قرار دارد. ازین رو شاید کاربران بسیاری نسبت به اطلاعات و داده‌های خود احساس ناامنی می‌کنند. بی‌اعتمادی و تمایل برای کاهش ساعات استفاده از شبکه‌های اجتماعی در طول روز می‌تواند کاربران را به این فکر بیندازد تا مدتی حساب کاربری خود را غیرفعال کنند. به همین دلیل در این مقاله به روش حذف حساب کاربری فیسبوک پرداختیم.

آموزش تصویری حذف حساب کاربری فیسبوک

برای حذف حساب کاربری فیسبوک می‌توانید به دو روش عمل کنید. اگر از بودن در شبکه‌های اجتماعی خسته‌اید و می‌خواهید مدتی از فضای مجازی دور باشید، بهتر است حساب خود را موقتا غیرفعال کنید. با این کار هر زمان که بخواهید می‌توانید دوباره به حساب خود وارد (Log in) شوبد و فعالیت‌های خود را از سر بگیرید. در صورتی که می‌خواهید برای همیشه حساب خود را پاک کنید، فیسبوک گزینه Delete Account را برای این کار درنظر گرفته است.

دقت کنید که در روش اول، کاربر می‌تواند دوباره اکانت خود را بازیابی کند. به تمامی اطلاعات خود دسترسی داشته باشد و مجدد به اکانت خود باز گردد. اما در روش دوم، امکان بازگردرانی اکانت وجود ندارد. در صورت عدم دانلود تمامی اطلاعات غیرقابل دسترسی خواهد بود.

حذف حساب کاربری فیسوک به صورت موقت

برای حذف حساب کاربری فیسبوک ابتدا وارد اکانت خود شوید. روی علامت مثلث کوچکی که در نوار بالای صفحه است کلیک کنید. منوی فیسبوک را مشاهده می‌کنید. از منوی موردنظر گزینه Settings را انتخاب کنید تا به بخش تنظیمات بروید.

بخش تنظیمات فیسبوک

در بخش Settings از ستون سمت چپ روی گزینه Your Facebook Information کلیک کنید.

برای غیرفعال کردن یا حدف اکانت گزینه Deactivation and Deletion را انتخاب کنید.

انتخاب گزینه Your Facebook Information 

در صفحه بعد دو گزینه مشاهده می‌کنید:

Deactivate Account: با انتخاب این گزینه اکانت شما برای مدتی غیرفعال می‌شود. اما با Log in دوباره فعال خواهد شد. هم‌چنین اطلاعات و داده‌های شما از دست نمی‌رود.

Delete Account: برای حذف اکانت دائم از این گزینه استفاده می‌شود. با انتخاب این گزینه به طور کامل اکانت شما حذف می‌شود و امکان بازیابی آن وجود ندارد.

برای غیرفعال کردن اکانت گزینه اول را انتخاب و روی دکمه Continue to Account Deactivation کلیک کنید.

حذف حساب کاربری فیسبوک

رمز عبور اکانت را وارد و دکمه Continue را انتخاب کنید.

وارد کردن رمز برای اکانت فیسبوک

در صفحه بعد باید علت حذف حساب کاربری را بیان کنید. یکی از گزینه‌ها را انتخاب کنید. سپس روی دکمه Deactivation کلیک کنید.

وارد کردن علت حذف اکانت فیسبوک

فیسبوک برای اطمینان از غیرفعال کردن اکانت‌‌تان مجدد از شما سوال می‌پرسد: آیا مطمئنید اکانت‌تان را غیرفعال کنید؟

روی دکمه Deactivation Now بزنید.

غیرفعال کردن حساب کاربری فیسبوک

با مشاهده پیام زیر حساب کاربری فیسبوک شما غیرفعال شد. برای فعال شدن اکانت کافی‌ست با ایمیل و رمز عبور خود وارد (Log in) حساب‌تان شوید.

Deactivation Account فیسبوک

حذف حساب کاربری فیسوک به صورت دائمی

اگر می خواهید برای همیشه اکانت‌ فیسبوک خود را حذف کنید باید در صفحه گزینه Deactivation and Deletion گزینه Delete Account را انتخاب کنید. دقت کنید که با Delete Account بعد از ۳۰ روز دیگر قادر به بازیابی اکانت خود نخواهید بود و نمی‌توانید به آن دسترسی داشته باشید.

اگر مایلید داده‌های و اطلاعات خود را حفظ کنید و گاهی که دلتان تنگ شد نگاهی به آن‌ها بیندازید، Download Your Information را انتخاب کنید.

Delete account فیسبوک

سپس روی دکمه Create file کلیک نمایید تا فایل داده‌ها ایجاد شود.

ایجاد فایل پشتیبان فیسبوک

این مرحله کمی طول می‌کشد. منتظر بمانید تا آماده‌سازی فایل انجام شود. درغیراینصورت روی گزینه Cancel بزنید و به مرحله بعد بروید.

تهیه فایل داده ها و اطلاعات اکانت فیسبوک

مجددا رمز اکانت‌تان را وارد کرده و روی دکمه Continue بزنید.

وارد کدن رمز فیسبوک برای پاک کردن اکانت

با کلیک روی دکمه Delete Account حساب کاربری‌تان پاک می‌شود.

حذف حساب کاربری فیس بوک

با مشاهده پیام زیر حذف حساب کاربری فیسبوک با موفقیت انجام شده است. در صورتی که در ۳۰ روز آینده با ایمیل و رمز خود وارد اکانت‌تان شوید، حساب فیسبوک دوباره فعال شده و همه اطلاعات شما بازیابی می‌شود.

 به طور دائمی Delete account facabook

ممکن است شما دوست داشته باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.