راهنمای خرید تلفن رومیزی و بی سیم ارزان و پرفروش
امروزه کاربرد تلفن ثابت و بیسیم در منزل و شرکت و سازمانها انکارناپذیر است. با وجود گسترش روزافزون تلفنهای همراه همچنان استفاده از تلفنهای ثابت و بیسیم در منازل و شرکتها مشاهده میشود. قبل از خرید هرگونه تلفن باید با توجه به کاربرد و کارایی ویژگیهای آن را بررسی کرد. از این رو در این مقاله به راهنمای خرید تلفن ثابت و بیسیم میپردازیم.
با مطالعه این مقاله با امکانات تلفنهای موجود در بازار آشنا میشوید. علاوه بر آن میتوانید بدون مراجعه به بازار، تلفن موردعلاقه خود را از فروشگاههای آنلاین سفارش دهید. در ادامه با ما همراه باشید.
راهنمای خرید تلفن رومیزی و بیسیم
تلفنهای امروزی با توجه به قیمت دارای قابلیتهایی است که باید در خرید به آنها توجه نمود. بسیاری از افراد هنوز از تمام قابلیتهای تلفن منزل یا محیط کارشان اطلاع ندارند. با آگاهی از ویژگیهای هر یک و امکاناتی که دارند هم در هزینه صرفهجویی میشود و هم با کارکرد آنها آشنا میشوید.
به طور کلی تلفنهای موجود در بازار به دو دسته تقسیم میشوند:
- تلفن ثابت و رومیزی
- تلفن بیسیم
راهنمای خرید تلفن ثابت و رومیزی
هنوز هم تلفنهای رومیزی و ثابت طرفداران خود را دارند. در هر منزل و شرکتی حداقل یک تلفن رومیزی دیده میشود. ویژگیهایی که تلفنهای ثابت دارند باعث شده که هیچوقت کنار گذاشته نشوند. در هنگام خرید تلفن حتما به قیمت و امکاناتی که در دفترچه راهنمای کالا به آن اشاره شده توجه کنید. در این بخش به معرفی تمام امکانات و قابلیتهایی که تلفنهای رومیزی امروزی دارند میپردازیم.
از مزایای استفاده از تلفنهای رومیزی میتوان به عدم نیاز به برق اشاره کرد. البته زمانی که برق قطع است عملکرد این تلفنها کم میشود. اما امکان برقراری تماس با آن وجود دارد. در صورتیکه با گوشیهای بیسیم با قطع برق نمیتوان تماس گرفت.
همچنین دارای دفترچه تلفن و شمارهگیری سریع هستند. بعضی از مدلهای جدید امکان ذخیره 120 شماره در دفترچه تلفن آنها وجود دارد. دکمههایی روی تلفن تعبیه شده که برای شمارهگیری سریع مخاطبین استفاده میشوند. میتوانید شماره افرادی که بیشترین تماس را در طول روز با آنها دارید روی این دکمهها ذخیره کنید. به جای وارد کردن شماره تلفن، تنها با فشردن یک دکمه با آنها تماس بگیرید.
قابلیت دیگری که تقریبا تمام تلفنهای رومیزی دارند شمارهانداز (CALLER ID) است. با این قابلیت میتوان شماره افرادی که با شما تماس گرفتهاند را مشاهده نمایید. علاوه بر این کسایی که با آنها تماس برقرار کردهاید نیز در CALLER ID ذخیره میشود.
بعضی از تلفنهای رومیزی دارای سیستم منشی تلفنی یا پیغامگیر هستند. این سیستم هنگامیکه منزل نیستید و یا قادر به پاسخگویی نمیباشید، پیغام مخاطبین را ضبط میکند. با فشردن یک دکمه میتوانید پیامها را گوش دهید. از امکانات دیگر آن بلندگو یا آیفون است.
مزایای تلفنهای رومیزی
- عدم نیاز به برق برای برقراری تماس
- دفترچه تلفن
- امکان شماره گیری سریع
- شمارهانداز یا CALLER ID
- منشی تلفنی یا پیغامگیر
- بلندگو یا آیفون
- پورت دیتا جهت اتصال به فکس، کامپیوتر و مودم
از معایب تلفنهای رومیزی میتوان به عدم جابجایی در هنگام مکالمه نام برد. کوتاه بودن طول سیم نیز از محدودیتهای این گوشیهاست. همچنین در صورت قطع شدن برق CALLER ID، پیغامگیر و بلندگو از کار میافتد. البته میتوان در صورت قطع برق، از باتری استفاده کرد.
معایب تلفنهای رومیزی
- عدم جابجایی
- عملکرد پایین در صورت قطع برق ( از کار افتادن CALLER ID، پیغامگیر و بلندگو )
راهنمای خرید تلفن بیسیم
نوع دوم تلفنهای بیسیم هستند که محبوبیت بیشتری نسبت به نوع رومیزی دارند. این تلفنها از دو قسمت تشکیل شدهاند:
- پایه یا Base
- گوشی بیسیم
معمولا قسمت پایه دارای گوشی مجزاست و تلفن کامل و رومیزی محسوب میشود. در صورت قطع برق یا عدم شارژ گوشی بیسیم میتوان از آن استفاده کرد.
گوشیهای بیسیم به علت نداشتن سیم مشکل جابجایی ندارند. میتوان در هنگام مکالمه آن را جابجا کرد. ولی این جابجایی به میزان برد گوشی بستگی دارد. معمولا گوشیهای بیسیم تا 50 متر داخلی و 300 متر خارجی برد دارند.
گوشیهای بیسیم تمام امکانات و قابلیتهای تلفنهای رومیزی را دارند. شمارهانداز (CALLER ID)، دفترچه تلفن، شمارهگیری سریع و بلندگو (آیفون) از جمله قابلیتهایی است که یک تلفن بیسیم باید داشته باشد. علاوه بر این قسمت پایه (بیس) و بیسیم میتواند از ویژگی منشی تلفنی (پیغامگیر) برخوردار باشد (با توجه به قیمت).
بعضی از مدلهای موجود در بازار دارای بیش از یک گوشی بیسیم است. معمولا از این مدلها برای شرکتها و سازمانها استفاده میشود.
تنظیم روی حالت شب
میتوان در ساعاتی از شبانهروز تلفن را روی حالت شب تنظیم کرد. با این کار تلفن در شب به طور اتوماتیک بیصدا میشود.
قابلیت روم مانیتورینگ
اگر گوشی بیسیم در اتاقی دیگر باشد، با این قابلیت میتوانید از وضعیت آن اتاق مطلع شوید. به این ترتیب که گوشی بیسیم را در کنار کودک و تلفن دیگر را در کنار خود بگذارید. وقتی کودک گریه کند، گوشی بیسیم یا تلفنی که شماره آن در گوشی ذخیره شده زنگ میخورد. از این قابلیت برای اطلاع از وضعیت مکان دیگر استفاده میکنند.
مسدود کردن تماس های ورودی
با فشردن یک دکمه روی قسمت پایه (بیس) میتوانید شمارههای مزاحم را مسدود کنید. کافیست شمارههای تبلیغاتی و مزاحم را در لیست کال بلاک وارد کرده و دکمه را فشار دهید.
عملکرد باتری
باتری گوشیهای بیسیم با توجه به مدل و قیمت بعد از شارژ کامل تا 17 ساعت هم امکان مکالمه دارند.
سیستم کاهش نویز
در مدلهایی که دارای سیستم کاهش نویز هستند، در صورت پر سر و صدا بودن محیط، صدای مکالمهکننده را افزایش میدهد. با کاهش سر و صدای محیط باعث افزایش کیفیت مکالمه میشود.
مزایای تلفنهای بیسیم
- امکان جابجایی
- دفترچه تلفن
- امکان شماره گیری سریع
- شمارهانداز یا CALLER ID
- منشی تلفنی یا پیغامگیر
- بلندگو یا آیفون
- تنظیم روی حالت شب
- قابلیت روم مانیتورینگ
- مسدود کردن تماس های ورودی
- عملکرد بالای باتری
- سیستم کاهش نویز
معایب تلفنهای بیسیم
- عدم امکان مکالمه و برقراری تماس با گوشی بیسیم در صورت قطع برق
- تمام شدن شارژ باتری گوشی بیسیم در حین مکالمه
- تعویض باتری گوشی
- قطع مکالمه و افزایش نویز در صورت خارج شدن از محدوده برد گوشی
چرا تلفنهای پاناسونیک؟
پاناسونیک اولین فروشنده گوشیهای بیسیم در جهان است. با توجه به ویژگیها و امکانات و قیمت جزو پرطرفدارترین و پرفروشترین تلفنها میباشد.
با توجه به قیمت گوشیها قابلیتهای مختلفی نیز دارند. گوشیهای بیسیم پاناسونیک از نظر کیفیت و قیمت جزو پرفروشترین و محبوبترین تلفنهای موجود در بازار هستند.
نمایشگرهای بزرگ و بادوام، مقاوم، با طراحی ارگونومیک و زیبا از خصوصیات گوشیهای پاناسونیک است.
بعضی از مدلهای گوشی بیسیم پاناسونیک مشکل قطعی برق را حل کرده است. به طوری که در صورت قطع شدن برق، امکان برقراری تماس با گوشی بیسیم وجود دارد. هم چنین دارای تکنولوژی DECT 6.0 است. امکان شبکهسازی تلفنها و برقراری امنیت و کاهش نویز را به علت تداخل فرکانسی دارد.